468x60

Vilkår og Rettigheder

ved brug af Dad´s Garage.dk

Velkommen til Dad´s Garage.dk, Vi formidler køb og salg gennem annoncering på hjemmesiden Dadsgarage.dk 
Når du benytter Dad´s Garage.dk accepterer du følgende vilkår.
 

Anvendelse af Dad´s Garage.dk:


Du kan oprette dine annoncer og andet indhold i relevante kategorier og accepterer at gøre følgende:
 

 • - Ikke overtræde nogen former for love, herunder Lov om forbrugeraftaler, Købeloven, Aftaleloven og Markedsføringsloven.
 • - Overholde vilkår og regler for annoncering.
 • - Ikke krænke tredjemands rettigheder, eksempelvis ved at tilbyde at sælge forfalskede varer.
 • - Ikke indsamle oplysninger om andre, herunder e-mail-adresser, telefon numre, uden deres samtykke.
 • - Tale pænt til og om andre mennesker ved anvendele af kommentar bokse på hjemmesiden. (bruger kan blive slettet på siden, så ordentlig tone tak)
 •  

Fortrydelsesret:


INDHOLD AF ANNONCER:
 • - Det er dig selv, som indsætter alt indhold i din/dine annoncer og accepterer også selv indholdet. Skulle du fortryde det indtastede, så ret/slet selv din annonce, ellers kontakt support.


INDBETALT BELØB:

 • - Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, vil Dadsgarage.dk refundere dig det beløb du har betalt for tjenesteydelsen fratrukket et beløb, der står rimeligt i forhold til den del af tjenesteydelsen, der allerede er leveret, jf. ovenfor, senest 14 dage efter modtagelse af din fortrydelsesanmodning.
 • - Dad´s Garage.dk forpligter sig til at vise de pågældende annoncer indtil den aftalte annonceringsperiode ophører. Du accepterer at Dad´s Garage.dk tjenesteydelse herefter anses for udført og at fortrydelsesretten derfor bortfalder.

Misbrug af Dad´s Garage.dk:


Vi forbeholder os retten til at afslutte vores ydelse, fjerne indhold og træffe tekniske og juridiske foranstaltninger for at afskære brugere fra vores hjemmeside, hvis vi mener, de skaber problemer.
Vi påtager os ikke noget ansvar for uautoriseret eller ulovligt indhold eller brugernes benyttelse af vores hjemmeside eller ydelser.
Kontakt venligst support omgående hvis du finder en bruger mistænkelig.
info@dadsgarage.dk

 

Rettigheder for indhold:


Du indvilliger i ikke at:
 

 • - Kopiere tekst og billeder,
 • - Ændre eller distribuere vores hjemmeside eller dens indhold (herunder php koder anvendt).
 •  
Du indvilliger i at vi må:

 • - Anvende annoncer fra hjemmesiden, til reklame for hjemmesiden, her med menes der,billeder af biler, dele og misc. til at promote siden.


Betaling & Priser:


Vi opkræver betaling for nogle ydelser. (forlænget og fremhævede annoncer samt banner reklame)
Det vil altid være muligt for dig at gennemgå og acceptere betalingen (inkl. moms), før du køber ydelser. Alle priser er opgivet i danske kroner, og vi forbeholder retten til at ændre dem fra tid til anden.
Vi kan vælge at ændre vores priser midlertidigt for nogle produkter.
 

Betalingskort / Moms & Skat:


Betalingsmuligheder:

Du kan betale med PayPal, SWIPP eller Mobilpay. Oplysninger gemmes ikke, da overførsel klares gennem disse gateways.
PayPal Transaktioner køres direkte dennem online via PayPal´s eget sikre system. Kredits indsættes på konto med det samme.
Mobil Transaktioner køres også direkte igennem SWIPP eller Mobilpay´s mobile systemer til telefon 4226 4228 (ikke telefonisk support)
Kredits indsættes her manuelt af en hos Dad´s Garage.dk, dette vil ske alle dage mellem 21.00 og 22.00 eller så snart det er muligt. Der kan dog opstå forlænget vente tid ved weekend og helligdage.
Men i bestræber os på at yde den bedste service og klare tingene hurtigt muligt.

Alle Priser for Private og Forhandlere er anført som inklusiv. moms.

Bruger Konto:


Du kan registrerer dig som Privat og Forhandler, begge konto typer er gratis. For den Private bruger er det altid muligt at annoncere gratis, her vil også være mulighed for tilkøb.
Forhandlere kan ikke annoncere gratis. En forhandler skal betale for oprettede annoncer/banner, med mindre andet er aftalt med Dad´s Garage.dk.
Det er ikke lovligt at registrere sig som privat, hvis man sælger for erhverv. Sker dette vil bruger få 1 advarsel og herefter kan bruger slettes og bortvises fra siden.

Som bruger kan du vælge at indsætte penge på din Konto til at betale for ydelser, men du er ikke forpligtet hertil. Såfremt du vælger at indsætte et beløb på din Konto, og du kun bruger en del af dette beløb på en ydelse, vil det resterende beløb forblive på din Konto. Når du indsætter penge på din Konto, vil vi ikke opkræve et gebyr, alt er inkl. i vores priser. Dog er vores gebyr 2,70kr pr transaktion via paypal, så vi opfordrer selvfølgelig til at indsætte min. 50kr på din konto, så paypal ikke tager hele fortjenesten. Feks. en annonce for reservedele koster hos os kun 3kr. Gebyr 2,70kr. 30 øre til os. 


Lukning af Konto:


Du kan til enhver tid uden yderligere varsel lukke eller spærre din konto ved at sende en besked til info@dadsgarage.dk. Inden for 6mdr. efter din konto er blevet lukket, vil vi refundere saldoen på din Konto, husk at angive din Paypal konto, Swipp eller Mobilpay nummer, så vi ved hvor pengene skal hen. Vi opkræver dog et administrationsgebyr (pt. kr. 20, -) for at refundere en saldo på din Konto. Derfor vil vi ikke udbetale saldo(kredits) på kr. 20, - eller derunder.


Ansvar for Indhold:


- Dad´s Garage.dk er berettiget til at fjerne Indhold uden varsel, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt for at bringe en krænkelse af tredjemands ret til ophør, eller overholde lovgivningen.

- Dad´s Garage.dk forbeholder sig retten til at fjerne Indhold, der vurderes at være i strid med vores regler for annoncering, eller er upassende.

- Dad´s Garage.dk er ikke involveret i transaktionen mellem køber og sælger og er ikke selv sælger eller leverandør af varer eller ydelser, der annonceres til salg på hjemmesiden. Vi påtager os ikke ansvar for varer eller ydelser, som du køber ved brug af vores hjemmeside. Du indvilliger i ikke at holde os ansvarlig for ting, som andre brugere annoncerer eller foretager sig. Vi kan ikke garantere for sikkerheden eller lovligheden af det, der tilbydes. Som følge heraf fraskriver vi os ansvar på alle garantier, indeståelser og betingelser, herunder kvalitet, salgbarhed, handelsmæssig kvalitet, holdbarhed og det der følger af lovgivningen. Vi er ikke ansvarlige for tab, uanset om det drejer sig om penge andre særlige, indirekte eller følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside.
 

Personlige oplysninger:


Oplysninger givet til Dad´s Garage.dk, er fortrolige og vidergives ikke til andenpart. Alle adgangskoder er krypteret, så ikke engang vi kan se dem. Oplysninger som er opgivet i din profil vidergives ikke.. Adresser er ej heller oplyst på annoncer, af hensyn til de private brugeres sikkerhed. Dog vises adresser for forandlere. Annoncer vist på google maps er vist efter post nr.
Såfremt din adgangskode er blevet misbrugt af en eller anden grund, bør du straks kontakte support, så vi kan ændre din adgangskode eller spærre din konto.
 

Annullering af ydelser:


Visse ydelser er omfattet af Lov om forbrugeraftaler. Denne lov giver forbrugerne mulighed for at annullere køb, der er foretaget via internettet inden for 14 dage, eller indtil en ydelse er produceret eller leveret.
Dad´s Garage.dk  ydelser er produceret og leveret umiddelbart efter købet, og din ret som forbruger til at annullere købet udløber på dette tidspunkt.
 

Ændringer i Vilkår:

Vi kan opdatere disse vilkår til enhver tid, således at opdateringerne træder i kraft næste gang, du opretter Indhold på Dad´s Garage.dk
Send spørgsmål, kommentarer eller klager til info@dadsgarage.dk

Senest Opdateret : 2/2-2016
 

Log ind
Brugernavn (login)
Kodeord
Glemt kodeord? Send anmodning
Annoncer til samligning.
Der er ingen annoncer at sammenligne